کد خبر:۴۸۱۷۴۱

عدم پاسخگویی معاون آموزشی دانشگاه پیام نور در خصوص وضعیت جدید شهریه دانشجویان

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور در جواب سوال خبرگزاری دانشجو مبنی بر علت درخواست دانشگاه برای پرداخت شهریه دانشجویان تنها به این جمله بسنده کرد: من پاسخ نمیدهم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در پی تماس تلفنی با جمالزاده معاون آموزشی دانشگاه پیام نور جهت پیگیری وضعیت باز نشدن سایت دانشجویان وی ضمن اعلام اینکه مصاحبه نمی‌کنم اقدام به قطع کردن تماس گردید.

 

لازم به ذکر است دانشجویان دانشگاه پیام نور در تماس‌های مکرر با این خبرگزاری نسبت به باز نشدن سایت در ترم جاری و درخواست دانشگاه برای پرداخت کامل شهریه ثابت و متغیر معترض هستند.

 

به گفته دانشجویان دانشگاه پیام نور در ترم‌های گذشته ابتدا شهریه ثابت ترم پرداخت و بعد از انتخاب واحد ما بقی شهریه (شهریه متغیر) پرداخت می‌شد اما متاسفانه در ترم جاری این اتفاق رخ نداده و دانشگاه دانشجویان را ملزم به پرداخت کل شهریه می‌کنند که قطعا برای بسیاری از دانشجویان مشکلات عدیده‌ای را به همراه آورده است.

 

این خبرگزاری آمادگی شنیدن و انتشار پاسخ هر یک از مسئولین دانشگاه پیام نور رادارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
np.ghasedak
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۱
مظلوم ترین دانشجوهای دنیا ما پیام نوری ها هستیم فقط خدا رو داریم همون برامون کافیه ان شاالله حقمونو هر وقت صلاح میدونه میگیره بترسید از کسی که فریادرسی جز خدا نداره
3
0
azad
Germany
۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۶
دانشگاه پیام نور بخاطر عدم وجودمقطع کاردانی به کارشناسی نیمی از دانشجویان خودرا ازدست می دهدوخواهد داد!ای مدیران دانشگاه پیام نور:برای این معظل تدبیری بیاندیشید.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار